IV-Sukitus

FuranFlex®-sukitusmenelmä

  • Sukitus

    Kustannustehokas saneeraustapa, nopea asentaa sekä tiivis ja saumaton lopputulos.

  • Ominaisuudet

    D-luokan tiiviys, rakennusmateriaalin päästöluokka M1, Materiaalitakuu 25 vuotta, T400 jatkuva lämmönkestävyys ja nokipalon kestävä.

  • Pitkällä kokemuksella

    Hormisukituksen pioneereja, erikoistunut suuriin kohteisiin, kokemusta suuren halkaisijan hormisukista 80 mm – 1200 mm.

FuranFlex®-sukitusmenelmällä korjataan hormeja sekä ilma- ja savukanavia. Tuote on Suomessa hyväksytty ja testattu Vtt:n ja ympäristöministeriön toimesta. Sukitusmenetelmällä saavutetaan saumaton hormin muotoihin mukautuva tiivis putki. Puuttuvat tiilet tai siirtymät eivät estä hormin sukitusta, eikä asiakkaalle aiheudu turhia lisäkustannuksia mm. purku- ja rakennustöistä.

Valmistaja myöntää FuranFlex-sukalle 25 vuoden materiaalitakuun!

Tuote on voittanut maailmalla lukuisia (esim. innovaatio- ja muita palkintoja). Tuotetta on asennettu Euroopassa menestyksekkäästi jo vuosia. Hormien kunnostaminen on tärkeää ilma- ja savuhormien toimivuuden ja turvallisuuden kannalta. Hormin toimivuuden lisäksi tiivis hormi takaa lämmityskattilan korkean hyötysuhteen. Ilmanvaihdossa tiivis hormi parantaa ilmanvaihdon toimivuutta ja tehokkuutta.

FuranFlex kysyntä kasvaa

Alun perin savuhormeihin kehitetty FuranFlexin kysyntä ilmanvaihtopuolella on kasvanut viime vuosien aikana käsittämään pääsääntöisesti ilmanvaihtohormien saneerausta linjasaneerauskohteiden yhteydessä. Tämän johdosta Ventia Oy ja SkorstensFolket Sverige ovat pyytäneet tehdasta kehittämään oman VentilFlex tuotekonseptin tähän tarkoitukseen.

VentilFlexin perusajatus on, että suuriin projekteihin on pystyttävä toimittamaan edullisempi sukka kuin yksittäisiin pieniin hormisaneerauskohteisiin. Tehdas on tämän takia kehittänyt VentilFlex tuotekonseptin edullisempaan hintaan.

Kun tehdas saa toimittaa 200m kertaerissä ja ainoastaan yleisimpiä sukkahalkaisijoita, säästää se valmistus ja materiaalikuluissa. Suuret kertatoimitukset myös pienentävät pakkausmateriaalikuluja ja toimitukset sekä myös logistiikkakulut ovat edullisemmat.

Toimintatapa

1

Kartoitus

Hormien palvelualueiden ja kunnon kartoitus ja reititys.

2

Sukitus

IV- ja savuhormien sekä iv-kanavien korjaus FuranFlex®/VentilFlex®-sukitusmenetelmällä.

3

Raportointi

Kattava dokumentointi työstä ja valmistajan materiaalitakuu. Raportointi digitaalisessa muodossa.

Ota yhteyttä

Toni Vainio

Toimitusjohtaja

040 143 6500
toni.vainio@tuloilma.com

Siirry tarjouspyyntölomakkeeseen

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää